AGREMENT


cabana

a) MASA TENIS
b) CABANA EDEN pentru cei pasionati de vanatoare
Pentru amatorii de drumetie, vânatoare sau pescuit ori pentru cei care doresc petrecerea câtorva ceasuri linistite în natura, Cabana de vânatoare EDEN este locul ideal. Cu o capacitate totala de 12 locuri în 6 camere si o dotare impecabila, incluzând instalatie de sunet, TV, instalatie de receptie satelit, pavilion exterior cu grill, helesteu de peste, living de 24 mp cu semineu, bucatarie complet echipata, terasa cabana este în orice anotimp favorita turistilor.

De la Hotel Restaurant EDEN în directia Suceava, pe DN 17, trecând pe lânga gara CFR Câmpulung Est, la circa 3 km, în zona Popas Unirea – ramificatie la dreapta pe DN17C Câmpulung-Stulpicani.
Dupa ramificatie, la circa 2 km, pe partea dreapta întâlnim un panou indicator care ne îndruma spre Casa de vânatoare (cca 100m).

c) PLIMBARI CU SANIA trasa de cai ( in sezonul rece)

d) EDEN SHOPPING CENTER-pentru cei pasionati de shopping
Începând cu primãvara lui 2006, în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc funcþioneazã un modern centru comercial, cu dotãri ºi servicii la standarde moderne, adevãratã insulã de comerþ civilizat: EDEN SHOPPING CENTER – 45 magazine în unul singur!