Despre noi

Hotelul-Restaurant EDEN GARDEN se află pe DN 17, în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Pozitia sa privilegiata, în tinutul de vis al Bucovinei, înconjurat de peisaje superbe, face din Hotelul Eden destinatia perfecta pentru cei ce caută momente de relaxare, sejururi în natura, partide de vânatoare si pescuit sau sporturi de iarna.
Totodata, hotelul se afla într-un punct ideal pentru pornirea în pelerinaj către salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, încarcate de credinţa si istorie din Tara de Sus a Bucovinei românesti.
Pentru amatorii de drumetie, vânătoare sau pescuit ori pentru cei care doresc petrecerea câtorva ceasuri liniştite în natura, Cabana de vânatoare EDEN este locul ideal. Cu o capacitate totala de 12 locuri în 6 camere si o dotare impecabila, incluzând instalatie de sunet, TV, instalatie de receptie satelit, pavilion exterior cu grill, helesteu de peste, living de 24 mp cu semineu, bucatarie complet echipata, terasa, cabana este în orice anotimp favorita turiştilor.
Începând cu primăvara anului 2005, în zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, comerţul civilizat, la standarde europene a căpătat un nou nume: EDEN Shopping Center. 45 magazine amplasate într-o construcţie ultramodernă, echipată cu tehnologie de ultimă oră, incluzând instalaţie de sonorizare, supraveghere video, climatizare. Centrul comercial este deschis 7 zile pe săptămână.

/